Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Hasta La Victoria Siempre!

Ο Υπουργός Προ-Πο του ΠΑΣΟΚ που ξεκίνησε τη θητεία του θυμίζοντας το ΜΠΑΤΣΟΚ, υποσχέθηκε ότι θα καταργηθεί 0 νόμος για την κουκούλα.

"Tην κατάργηση του νόμου που ποινικοποιεί την κουκούλα, προανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο οποίος προχώρησε στην καρατόμηση του αρχηγού της ΕΛΑΣ μετά τα επεισόδια στα Εξάρχεια και την προσαγωγή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ."

και εδώ από το ΒΛΗΜΑ.

Χρειάστηκε βέβαια μια εβδομάδα μπατσοκρατίας στα Εξάρχεια και η ανυπέρβλητη μαλακία *(ευτυχώς για μας) των μπάτσων να συλλάβουν τον Μήτσο Παπαχρήστο και τον Στέλιο Ελληνιάδη έξω από το Φλοράλ.



Παρ'όλα αυτά, από ότι φαίνεται...

Σύντροφοι, νενικήκαμεν! Οπότε πιθανότατα δε θα χρειαστεί να ξανακινητοποιηθούμε (εκείνοι οι 150 που είχαμε βρεθεί πέρυσι). Το μπλογκ θα μείνει ανοιχτό σε σχόλια και ποστ μέχρι την υλοποίηση της υπόσχεσης. Μετά θα κλείσει, χωρίς όμως να διαγραφεί.

Πάμε για άλλα!



(πάντως, αν δεν το έχει καταργήσει μέχρι την επέτειο του Πολυτεχνείου, εγώ λέω να του το υπενθυμίσουμε με ένα "κουκουλομπλοκ").

Ε?

6 σχόλια:

πετρούλα είπε...

Μεσα!

HappyHour είπε...

Εκτός αν γίνει κάτι και αποφασίσει ότι συντρέχουν λόγοι για να μην καταργηθεί ή απλά μπορούν να κάνουν έναν καινούριο καλύτερο τρομο-νόμο !!!

manetarius είπε...

Εγώ προτείνω στον υπουργό, μετά τις μαλακίες των μπάτσων, να ποινικοποιήσει τις μπλε και πράσινες στολές και τα άσπρα κράνη!
όΛΕ!

george είπε...

αμεεεε θα βάλω την κουκουλα του γιού μου με τα κουδουνάκια....παιδιά δεν αλλάζουν οι μπάτσοι με του νόμους του Χρυσοχοίδη και του κάθε υπουργού άσε που κρατάω και μια πισινή για τις πραγματικές προθέσεις του ...!

Singh Style είπε...

C o o l . . .

Singh Style είπε...

Cool . . .