Τρίτη, 24 Μαρτίου 2009

Κι άλλες σχετικές δράσεις

Γρήγορο το tvxs, μας πήρε χαμπάρι!


Αντιγράφω όλο το σχετικό άρθρο:Απαντώντας στο νομοσχέδιο που προωθείται από την κυβέρνηση για την ποινικοποίηση της κουκούλας, οι πολίτες διοργανώνουν καλλιτεχνικά δρώμενα, διαδηλώσεις και εργαστήρια μασκοφορίας, στις 25 Μαρτίου, 1 και 4 Απριλίου.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Αντιδρούν οι δικηγόροι στην ποινικοποίηση της κουκούλας
Δημοσίευση: 24-03-2009 15:32
Αύριο φοράμε κουκούλες και διαδηλώνουμε ειρηνικά. 25η Μαρτίου, 18:30, πλατεία Συντάγματος. Κουκουλώνουμε τους νόμους! Προώθησέ το, είναι το μήνυμα που κυκλοφορεί από κινητό σε κινητό, σαν μία πρώτη αντίδραση των πολιτών στην, επιδιωκόμενη από την κυβέρνηση, ποινικοποίηση της κουκούλας. Στίγμα της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι ότι μία ειρηνική διαδήλωση δεν έρχεται σε αντιδιαστολή με μία κουκούλα.

Την Τετάρτη, 1 Απριλίου, διοργανώνεται ημέρα κουκουλοφορίας. Όλη την ημέρα, κυκλοφορούμε όπου είναι εφικτό, με φούτερ, κουκούλες, μαντήλια, μάσκες, κασκόλ ή ότι άλλο φανταστεί ο καθένας, που να αποκρύπτει τα χαρακτηριστικά του. Το απόγευμα, στις 6:30, μαζευόμαστε σε σημείο ή σημεία που θα αποφασίσουμε, με ανάλογα αξεσουάρ. Με κρυμμένα πρόσωπα, ειρηνικά, χωρίς κόμματα, οργανώσεις ή ότι άλλο, εκφράζουμε τη διαφωνία μας χλευάζοντας τα μέτρα. Εννοείται ότι η κινητοποίηση αυτή δεν έχει σκοπό να προτρέψει σε βίαιες ενέργειες, αλλά να προκαλέσει μία μαζική και δημόσια αντίδραση στην καταπάτηση κάθε έννοιας δικαιοσύνης και ατομικής ελευθερίας που προωθεί η κυβέρνηση. Η δράση συντονίζεται από το μπλογκ http://imeratiskoukoulas.blogspot.com/ Νέο παράθυρο, στο οποίο οι χρήστες μπορούν να ψηφίσουν για τα μέρη της συνάντησης, να προτείνουν συνθήματα και να αναρτήσουν μπάνερς.

Το Σάββατο 4 Απριλίου διοργανώνεται εργαστήρι κατασκευής μάσκας και μασκοφόρα πορεία. Πιο συγκεκριμένα ά-γνωστοί... καρναβαλιστές, μοτοσυκλετιστές, κλόουν, σαδομαζοχιστές, σκιέρ, ηθοποιοί, μηχανικοί, ντροπαλοί, δύτες, οξυγονοκολλητές, οδοκαθαριστές, γιατροί-χειρουργοί, ghostbusters, νοσοκόμες, λάτρεις του μακιγιάζ, ντελιβεράδες, χιπ-χόπερς, δικυκλιστές, emo, λάτρεις της ταχύτητας, καπνοδοχοκαθαριστές, δακρυγονοβομβαρδισμένοι, σούπερ ήρωες, κοκκινοσκουφίτσες, πεζοπόροι της βροχής, αστροναύτες, μελισσοκόμοι, συνεσταλμένοι, ninja, απολυμαντές, ντεθάδες, πειρατές, ζαπατίστας, δραπέτες, και καλλιτέχνες... βρήκαμε αυτό που μας ενώνει. Το εργαστήρι θα ξεκινήσει στις 12:00 το μεσημέρι στην πλατεία Θησείου, ενώ στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί η μασκοφόρα πορεία. Το δρώμενο διοργανώνουν οι ά-γνωστοι καλλιτέχνες Νέο παράθυρο.

.

5 σχόλια:

antidrasi+sex είπε...

Έβαλε για αυτό το χεράκι του ο σύντροφος Έλικας

TRIP είπε...

Αχα!

Δ.Π. είπε...

να βαλουμε μασκες του Δενδια ολοι

Ανώνυμος είπε...

@ antidrasi+sex

Ποιος είπατε; Δεν σας ξέρω κύριε, με μπερδεύετε με κάποιον άλλον. Ίσως απλά να φοράμε την ίδια κουκούλα ;-)

@ Δ.Π.

Μάσκες Δένδια; Σιγά το δύσκολο. Αφρός ξυρίσματος και μπόλικη τσαντίλα χρειάζεται μόνο.

Ενώ μάσκες Μαρκογιαννάτση, εκεί σε θέλω...

Ανώνυμος είπε...

情趣用品,情趣,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲